Smakelijk

Voor een nieuwe adverteerder creëerden we een nieuwe rubriek. De ‘Save van de Maand’ voor print en web. Het beeldmateriaal liet echter te wensen over.

De oorspronkelijke illustratie kwam uit een beeldbank. De compositie was perfect, maar de kleuren lieten nogal te wensen over. Het beeld was gewoon niet ‘smakelijk’ en de kleuren van de adverteerder kwamen er niet in voor. Tegenwoordig roept dan iedereen: Photoshop! Dat is zo’n meme geworden dat iedereen denkt dat het daarmee alles vanzelf gaat en in twee minuten is gepiept. Niet dus. Beeldbewerking in Photoshop vereist echt nog wel wat kennis en geduld. Dat er zo makkelijk over gedacht wordt zit me soms dwars.

SvdMHoofdbeeld ORIGINEEL LIC.jpg
Heb betreffende beeld voor en na de beeldbewerking.

Heb betreffende beeld voor en na de beeldbewerking.