VI-Legends Johan Cruijff

Boek met daarin alle verhalen over Johan Cruijff die verschenen in de speciale editie (12x) van Voetbal International en de reguliere editie VI 13 uit 2016. Opbrengst ging in zijn geheel naar de Johan Cruijff Foundation.


Het WK van A tot Z

Ontwerp cover en binnenwerk voor een boek met wetenswaardigheden gerangschikt op alfabet over het WK voetbal. Auteur Hans-Jörgen Nicolai. Uitgave Voetbal International en Infostrada Sports.

http://viboeken.apawb.nl/77773-het-wk-van-a-tot-z


Geen Jour Zonder Tour

Ontwerp cover en binnenwerk voor een boek met wetenswaardigheden over de Tour de France. Auteur Léon de Kort. Boek is chronologisch opgezet en bevat teksten, foto’s, illustraties, tabellen, meerkeuzevragen, en quizzes. Uitgave Voetbal International en Infostrada Sports. Auteur: Léon de Kort

http://viboeken.apawb.nl/79878-geen-jour-zonder-tour


Bomen over Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en ’t Goy (bijzondere verhalen en groene geschiedenissen)

Ontwerp voor een boek over bijzondere bomen in de omgeving van Houten provincie Utrecht. In het boek wordt per in de titel genoemde plaats alle informatie over bijzonder bomen beschreven door voormalig Houtens stadsdichteres Maria van de Looverbosch. Het coverontwerp is op verzoek van de auteur geënt op een reeks oude wetenschappelijke uitgaves*. Auteur Maria van de Looverbosch.

ISBN: 9789462281226

*http://www.uijttewaal.nl/joomla/index.php/historieuijtt/gescghiedenisvan-tgoy